Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Angola

Onroerend goed te koop in Angola

Angola is een land in zuidelijk Afrika. Luanda is de hoofdstad.

Het grenst in het noorden aan de Republiek Congo, in het oosten aan Zambia en aan de zuidkant met Namibië. De enclave van Cabinda maakt ook deel uit van het land.

Angola is een zeer belangrijk land voor het Afrikaanse continent omdat het de op twee na grootste olieproducent is. Zelfs de vastgoedmarkt is hiermee verbonden, in feite volgen de prijzen van onroerend goed te koop in Angola de trend van de olieprijs en als gevolg daarvan vinden we hoge prijzen die buitenlandse investeerders ontmoedigen die een onroerend goed willen kopen in Angola .

Het percentage onroerend goed te koop in Angola dat daadwerkelijk is verkocht, is zo klein in vergelijking met het totale aantal verkochte woningen op de markt dat het resulterende percentage 0% is.

Om de huizenmarkt in Angola te helpen bouwen, zijn verschillende wooncomplexen gebouwd, die een goede vraag hebben ondervonden.

Kopers van onroerend goed te koop in Angola zijn voornamelijk bedrijven die een groot aantal eenheden nodig hebben om hun personeel onder te brengen.

In de afgelopen jaren, dankzij de prijs van olie die iets is gedaald en de voortdurende strijd tegen corruptie door de overheid hebben een zekere ontwikkeling van de onroerend goed markt die is begonnen om meer en meer buitenlandse kopers bereid om deze gelegenheid te grijpen om te kopen een onroerend goed te koop in Angola.

De meest interessante steden in Angola, waar te zoeken naar woningen te koop zijn Luambo, Bié, Huambo, Moxico, Kwanza Sul, Lobito en Uíge.

  •  
    Verhuizen naar Angola. Expatriate en woon in Angola

        De hitte wordt gevoeld en nu bevinden we ons midden in het zomerseizoen. Er zijn mensen op zoek naar een koelere plek, en degenen die volledig willen genieten van de zon en de zee. Maar één element is voor iedereen hetzelfde: een plek vinden die bij je past. Zoals u weet, streven wij bi ...

Kaart, prijsontwikkeling en statistieken

Related panden

Cod. 41313

Verkoop Hotel, Angola, Luanda, Luanda, Talatona

60,000.00EUR
Verkoop
Hotel

6000 m²
In het hart van Talatona Gebied: • 2 kelders: 6000m2 • Bezetten 130 auto's + merc. + servicekamer • Begane grond 👇🏾 • Entreehal: 1865m2 • Re...
Cod. 41312

Verkoop Huis, Angola, Luanda, Luanda, talatona luanda

3,325,731.66EUR
Verkoop
Huis

1200 m²
V Gardens is een exclusief condominium bestaande uit villa's met alle voorzieningen voor uw gezin om gelukkig en veilig te leven. Gelegen op een bevoo...
Staat: NIEUW GEEN RESIDENT GEGEVENS Begane grond: 1 suite, 1 keuken met afwasmachine en 1 gemeenschappelijke ruimte 1e verdieping: 2 suites en 1 ...
Cod. 22323

Verkoop Landbouwgrond, Angola, Luanda, Luanda, ..

Reserved negotiation
Verkoop
Landbouwgrond

500000 m²
grond te koop
Kaart, prijsontwikkeling en statistieken
 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB